Shopping Cart

Ostukorvis ei ole tooteid.

Image Skincare pärjati 5 Ilulemmiku tiitliga

2021 Anne & Stiili Ilulemmikud on selgunud ning Image Skincare pärjati lausa 5 auhinnaga

Ilulemmikuteks said 3 Image toodet ning kaks näohooldust. Toodetest võidutsesid 2020 kevadel välja toodud The Max Kontuurkreem ning The Max Seerum näo ülaosale ning 2020 lõpus värskenduskuuri läbinud Vital C Niisutav vananemisvastane seerum.
Hoolduste kategoorias võidutses The Max kontuurhooldus ning Image baashooldus ehk Signature lift õrn ensüümkoorimine. Järgneb lühiülevaade kõigist võitjatest.

Ilulemmik 2021 tiitlid kategoorias Innovatsioon:

Image Skincare The Max Kontuurkreem
Image Skincare The Max Seerum näo ülaosale ja miimikakortsudele

Mõlemad auhinnatud tooted Innovatsiooni kategoorias lisandusid Image Skincare valikusse 2020 kevadel. Põnevaks muudab tooted uuenduslik patenteeritud MicroBurst tehnoloogia mis aktiveerib toote alles kokkupuutel nahaga, nii on formulatsioon puhtam ja alati jõuavad nahani maksimaalse tugevuse ja värskusega toimeained.

Ilulemmik 2021 tiitel kategoorias Vananemisvastased tooted:

Image Skincare Vital C Niisutav vananemisvastane seerum

Eelmisel sügisel uuenduskuuri läbinud Vital C Niisutav vananemisvastane seerum on igati Ilulemmiku tiitlit väärt, kuna on enim müüv Image Skincare toode maailmas. Mõnusalt kreemjas seerum sobib kõigile kel kuiv, punetav või esimesi vananemise märke näitav nahk.

NB! Kas teadsid, et Vital C Niisutav vananemisvastane seerum on nüüd ka suuremas 100 ml DELUXE pakendis?

 

Ilulemmik 2021 tiitlid kategoorias Iluhoolitsused:

Ensümaatiline koorimine – Signature lift

Žürii liikme Anna Pärnoja kommentaar Anne & Stiil Veebruar 2021:

Ilulemmikute testimise käigus olid ühed minu soosikud Image The Maxi sarja tooted. Need tõesti toimisid minu nahal silmnähtavalt! Seega olin happekoorimisele minnes juba ette positiivselt häälestatud ning ma ei pidanud pettuma. Tegemist oli õrna protseduuriga, mis koorib surnud naharakud ja seeläbi ergutab rakke kiiremini uuenema. Samas pakkus hooldus ka tõelist niisutust ning see oli täpselt see, mida mu kuivapoolne nahk vajas.

The Max Pinguldav kontuurhooldus

Žürii liikme Katrin Sangla kommentaar Anne & Stiil Veebruar 2021:

Mingil seletamatul kombel mõjus see hooldus kohe. Mul on tunnistaja – sõbranna nägi mind tol päeval ja pani “uut” nahka kohe tähele. Lõuajoon oli justkui tõstetud ning lihased toonuses ja nahk särav. Ilmselt oli tegu toodete ja inimkätega tehtud massaaži ühismõjuga.

hooldus