Shopping Cart

Ostukorvis ei ole tooteid.

Brigitte Susanne Hundi lemmikud

  1. Prevention niisutav ja matistav päevakreem päikesekaitsefaktoriga 32+
    Kui ma pool a tagasi alustasin TikToki kasutamist ja mulle hakkas ette viskama nahahooldustemaatilisi videoid, siis seal öeldi alati, et number 1 on oma näonahka kaitsta päikese eest ja seda niisutada. Ma olen kasutanud juba mitu kuud Image-i kreemi, mis nt Dubais samuti hoidis mind päikesepõletuse eest. Mu kosmeetik Kelli Peel-Kramm ütles mind peale reisi nähes kohe: “Brigitte, sa oled SPFi kasutanud!” Ma ei lahku mitte kunagi kodust ilma selle kreemita! Isegi trenni minnes või meigivabal päeval on see mul peal.

 

2. Clear Cell Losjoon probleemsele nahale – mul on aknele kalduv lõug ja ma kasutan peale pesugeeli iga hommik ja õhtu seda losjooni, mis ajab pisut kipitama ja tekitab tunde, et nüüd punne ei tule. Vahepeal, kui mul see otsa sai, siis tulid kohe punnid. Päriselt ka aitab minul punne ära hoida!

3. I Mask Probiootiline mask – kesiganes on mu Instagram storysid näinud, siis teab, et ur mama BSH loves a good mask. Ma teen mitu x ndl rohelist maski, et garanteerida punnide ärahoidmist või eemaldamist. See on kindel ilurutiini osa igal ajal aastas! 

4. The Max Näopesugeel – kõikidest pesugeelidest, mida ma kasutanud olen, on see siiani kõige lemmikum, sest eemaldab korralikult meigi ja jätab naha mõnusalt puhtaks. 

5. Pesugeeli sisse meeldib mulle segada Iluma koorivat puudrit, mis annab veel viimase lisakicki sellele, et nägu saaks meigist meeldivalt puhtaks! Niimoodi imendub iga järgmine kreem ja seerum palju paremini ja puhtale nahale tekib vähem ebameeldivusi.

6. Vital C Ensümaatiline mask – kui mu lõug tahab probiootilist maski, siis mu kombineeritud näonaha kuivem osa tahab rohkem just niisutust ja sära. Teen seda maski samuti mitu x ndl.

7. Iluma Jume ühtlustav näokreem – niisutav kreem, mida kasutan õhtuti, kui SPFiga kreemi ei pane. Annab näonahale niisutuse, sära ja värskuse.

8. Iluma Jume ühtlustav silmakreem – kesiganes maadleb tumedate silmaalustega, siis minu kindel valik juba pool aastat on nende lilla silmakreem, mida panen nii hommikuti kui õhtuti. 25-aastaselt on hea silmakreem väga tähtsal kohal!

9. Image-i CC kreem – täiesti ideaalne alternatiiv suveajal raskele jumestuskreemile. Niisutab, kaitseb ja katab kõik ebameeldivused. Kinnita presspuudriga ja naudi ühtlast ja säravat jumet.

10. Vital C spray! Peale Image CC kreemi panen puudrit ja siis lasen seda sprayd, mis eemaldab mati mulje ja jätab naha kaunilt loomulikuks! 

Image Skincare loojatelt väljas ka uus toidulisandite sari

1. Hush&Hush proteiinipulber – kes on näinud minu IG storys, et ma armastan kaerapannkooke, siis see vegan proteiinipulber on mul kapis juba üle poole aasta, sest see on lihtsalt kõige maitsvam proteiinipulber üldse! Null kõrvalmaitset.

Minu kaerapannkookide retsept: 20g kaerahelbeid, 10g Hush&Hush valgupulbrit, pool banaani, 1 muna, natuke kaerapiima, 1tl küpsetuspulbrit, noaotsatäis soodat, blenderisse ja pannile! Yummiiii!

2. Hush&Hush vitamiinid – need on minu aprilli-&maikuu uus avastus. Ma tunnen, et need mõjuvad!